Jaarlijkse vakantie tot 5 augustus.

onze merken

IPC SOTECO - VRSPLUS - R+M SUTTNER - KENT - FLOORPUL - HAWK - INTERPUMP - WIRBEL - EUROM - ANNOVI REVERBERI - MOSMATIC - TURBO DEVIL

nationale & wereldwijde verzending

Groot Aanbod Uitstekende Service Scherpe Prijzen
MEER DAN 3000 artikelen, van toestellen tot onderdelen en toebehoren. Wij beantwoorden uw vragen, zowel voor als na verkoop. Competitieve prijzen voor Europese onderdelen.

Stof- en waterzuigers

Van Woensel Professional Cleaning Equipment is verdeler van de IPC Soteco BASE professionele stof- en waterzuigers. Deze reeks van stofzuigers zijn overal inzetbaar en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze toestellen zijn thuis in elke sector, voor het veelvuldig stofzuigen van winkels en kantoren tot het opzuigen van grof vuil en modder op werven.

De motoren zijn vervangbaar en werkelijk elke soort van filter, toebehoor en onderdeel is blijvend verkrijgbaar. Voor speciale toepassingen hebben we zware industriële toestellen op 380V voor continue gebruik en indien nodig met ATEX keuring.

Hogedrukreinigers

Als er een enorme waterkracht nodig is om vuil te verwijderen bent u bij ons aan het juiste adres. Van Woensel Professional Cleaning Equipment is verdeler van de LightPro reeks van Annovi Reverberi en de professionele hogedrukreinigers met koud of warm water van Kent en VRSPLUS.

Een hogedrukreiniger doet de job nooit alleen! Bij Van Woensel PCE zijn er alle denkbare toebehoren verkrijgbaar die de reinigingsklus nóg eenvoudiger maken: oppervlaktereinigers van Mosmatic en Turbo Devil, speciale lansen, vuilzuigers, tankreinigers, speciale truckzeep, tot oog- en gelaatsbescherming.

Schrobmachines

Bespaar op tijd en energie met een automatische schrobzuigmachine. We hebben steeds een machine voorhanden die voldoet aan uw behoeften. Onze machines komen rechtstreeks uit de fabriek van IPC. Wij volgen de Blue Clean reeks van IPC Soteco. Deze toestellen zijn extreem productief en staan voor jarenlang gebruik zonder zorgen.

De toestellen kunnen naargelang de reinigingsopdracht worden aangepast met andere borstels, padhouder met pads, chemdose, .. Alle onderdelen die op termijn wel eens moeten vervangen worden zijn steeds verkrijgbaar zoals, borstels, opzuigrubbers, pads, batterijen, enz.

Veegmachines

Voor op het opkeren en opzuigen van grote volumes grof vuil kan u gebruik maken van een veegmachine voor het verlichten van het werk. Deze machines vervangen letterlijk een borstel en zijn verkrijgbaar in manuele duwversies of modellen met automatische tractie op batterijen of benzinemotor. De duwversies kunnen gebruikt worden voor kleine oppervlaktes met bladeren, papiertjes, kortom alles met een vaste structuur. De toestellen zijn uitgerust met by-pass zuigmotor en filterpaneel en hier kan zelfs zand en stof mee opgeraapt worden! De toestellen kunnen ook uitgerust worden voor het vegen op carpet/tapi plain . Alle zaken die op termijn al eens moeten vervangen worden zijn bij ons verkrijgbaar zoals filterpanelen, borstels, batterijen, ..

Eenschijfmachines

Een eenschijfmachine, ook wel een monobrosse, boenmachine of schuurmachine genoemd is een veelzijdige reinigingsmachine die gebruikt kan worden voor zowel het met water en zeep proper schuren van harde vloeren als het opschuren en boenen van houten vloeren en parket.

Al onze toestellen kunnen voorzien worden van een watertank en complete stofafzuigings set. Alle toebehoren zijn verkrijgbaar zoals verschillende soorten borstels, padhouders, pad, schuurschijven en slijpnetten voor het fijn schuren van hout en parket.

Van Woensel Professional Cleaning Equipment verdeeld de eenschijfmachines van de merken Floorpul en Schwamborn.

Over ons

Van Woensel Professional Cleaning Equipment heeft zijn oorsprong gevonden in de landbouw. Sinds eind jaren '60 vorige eeuw waren Eduard en Paul Van Woensel reeds met reinigingsmachines de baan op. Door krachtige hogedrukreinigers met heet water konden stallen en landbouwmachines gereinigd worden.

Door de jaren heen tot heden worden deze professionele reinigingsmachines nog steeds gebruikt in de landbouwsector maar hebben ze ook hun plaats gevonden in de tuinbouw, grondwerken, industrie en openbare gebouwen. Alsook is het aanbod van machines uitgebreid met professionele en industriële stofzuigers en vloermachines zoals schrobautomaten en veegmachines.